ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Бугарија - Regnum 5* - Bansko
Regnum 5* - Bansko

Apart Hotel Regnum 5*, Bansko

www.regnum.bg

Цените се дадени по соба за 2,3 или 4 ноќевања

Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

 

16.04.2020 - 20.04.2020

цена за две лица за две ноќевање + велигдени ручек

16.04.2020 - 20.04.2020

цена за две лица за 3 ноќевања + велигденски ручек

16.04.2020 - 20.04.2020

цена за две лица за 4 ноќевања + велигденски ручек

Тип на сместување

Ноќевање со појадок

Полупансион

Ноќевање со појадок

Полупансион

Ноќевање со појадок

Полупансион

Executive Suite (цена за две лица)

186,39 €

226,72 €

261,60 €

316,10 €

327,00 €

397,85 €

Executive Suite Мountain view (цена за две лица)

198,38 €

238,71 €

275,77 €

332,45 €

344,44 €

419,65 €

Executive Deluxe Suite (цена за две лица)

209,28 €

250,70 €

292,12 €

346,62 €

368,42 €

438,18 €

Executive Deluxe Suite Мountain view (цена за две лица)

220,18 €

261,60 €

305,20 €

359,70 €

386,95 €

457,80 €

Grand Suite (цена за четири лица)

344,44 €

419,65 €

475,24 €

588,60 €

599,50 €

735,75 €

Grand Suite Mountain view (цена за четири лица)

356,43 €

431,64 €

495,95 €

604,95 €

615,85 €

757,55 €

Цената вклучува

2, 3 или 4 ноќевање со појадок или полупансион за сместување на редовни легла

Велигденски ручек на 19.04.2020

Користење на внатрешен базен, детски базен, финска сауна, хамам, релакс зона, фитнес

Бесплатно користење на REGNUM Aqua Park

Надворешен паркинг

Максимално сместување

Executive Suite /or with mountain view - min 2 adults, maximum 2 adults + 1 child or 3 adults

Executive Deluxe Suite /or with mountain view - min 2 adults, maximum 2 adults + 1 child or 3 adults

Grand Suite /or with mountain view - min 4 adults, maximum 4 adults + 2 children or 5 adults

Попусти

Деца до 6.99 год се сместуваат бесплатно (услуга ноќевање со појадок)

Деца од 7 - 12.99 год на дополнително легло плаќаат 26 еур (ноќевање со појадок) 31 еур (полупансион)

Возрасно лице на дополнилтено легло плаќа 45 еур (ноќевање со појадок), 55 еур (полупансион)

Еднкореветна соба - 75% од цената за две лица