ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Kassandra - Tropical 3* - Hanioti
Tropical 3* - Hanioti

HOTEL TROPICAL**** HANIOTI

www.hoteltropical.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 12% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 04.06 ДО 11.06.2023

( ВАЖИ ЗА STANDARD ROOM)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 12% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 04.06 ДО 24.06.2023

( ВАЖИ ЗА STANDARD ROOM BUNK BED )

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

10

20.05-17.06

18.06-10.07

11.07-22.08

13.09-30.09

23.08-12.09

Deluxe Room Garden View

49,00 €

68,00 €

87,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

25%

25%

25%

Deluxe Room Pool

53,00 €

70,00 €

90,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

25%

25%

25%

Standard Room

40,00 €

58,00 €

78,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Room Garden View

44,00 €

63,00 €

84,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

25%

25%

25%

Superior Room Pool View

46,00 €

64,00 €

85,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

25%

25%

25%

Family Room

58,00 €

76,00 €

93,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

25%

25%

25%

2 дете од 6-11.99 год.

25%

25%

25%

Standard Room Bunk Bed

40,00 €

58,00 €

78,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

Минимум Престој

5

5

5

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 8-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 100% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount