Sithonia - Porto Carras Melithon 5* - Nea Marmaras
Porto Carras Melithon 5* - Nea Marmaras

PORTO CARRAS MELITON 5* NEA MARMARAS                                               www.portocarras.gr

www.portocarras.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА - ПОЛУПАНСИОН

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.06 ДО 21.08.2023

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

10

12.04-25.05

26.05-15.06

16.06-06.07

07.07-20.07

21.07-21.08

03.10-31.10

18.09-02.10

03.09-17.09

22.08-02.09

Single Room Sea or Marina View

115,00 €

131,00 €

183,00 €

260,00 €

297,00 €

Single Room Golf View

99,00 €

118,00 €

168,00 €

219,00 €

264,00 €

Captain’s Suite Marina Front

171,00 €

222,00 €

280,00 €

359,00 €

397,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

Standard Room Golf View

55,00 €

66,00 €

94,00 €

122,00 €

147,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Sea or Marina View

64,00 €

73,00 €

102,00 €

145,00 €

165,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Golf View

87,00 €

109,00 €

149,00 €

204,00 €

232,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Sea or Marina View

95,00 €

117,00 €

162,00 €

228,00 €

251,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Golf View

69,00 €

91,00 €

127,00 €

175,00 €

199,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Sea or Marina View

76,00 €

98,00 €

136,00 €

189,00 €

218,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Golf View

66,00 €

80,00 €

111,00 €

151,00 €

175,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Sea or Marina View

73,00 €

87,00 €

119,00 €

165,00 €

201,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Family One Bedroom Suite Golf View

102,00 €

127,00 €

178,00 €

247,00 €

288,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Family One Bedroom Suite Sea / Marina View

113,00 €

138,00 €

195,00 €

267,00 €

312,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Family Two Bedrooms Suite Sea / Marina View

146,00 €

175,00 €

238,00 €

383,00 €

421,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-11.99 год.

25%

25%

25%

25%

25%

Superior Family Two Bedrooms Suite

135,00 €

160,00 €

221,00 €

359,00 €

397,00 €

Sea/Marina View

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-11.99 год.

25%

25%

25%

25%

25%

Се вклучено

33

33

39

39

39

Деца од 2-11.99 год.

17

17

20

20

20

Минимум престој

3

3

3

5

5

Stayover tax 4 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 14-21 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-13 days before check-in 80% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.06 ДО 21.08.2023

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ