ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Sithonia - Sea Coast Resort 5* Gerakini
Sea Coast Resort 5* Gerakini

SEA COAST RESORT 5* GERAKINI

http://www.seacoastresort.gr/

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.07.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 05.07 ДО 31.07.2023

( ВАЖИ ЗА DELUXE ROOM SHERING POOL И SUPERIOR ROOM SEA VIEW)

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

21.05-15.06

16.06-07.07

08.07-28.08

 

14.09-01.10

29.08-13.09

Double Deluxe Garden View

103,00 €

126,00 €

149,00 €

Double Superior Garden View

103,00 €

126,00 €

149,00 €

Twin Superior Sea View

124,00 €

153,00 €

183,00 €

Triple Superior Sea View

131,00 €

164,00 €

195,00 €

Трето лице

69,00 €

69,00 €

69,00 €

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

46,00 €

46,00 €

46,00 €

Triple Deluxe Sharing Pool

149,00 €

186,00 €

223,00 €

Трето лице

69,00 €

69,00 €

69,00 €

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

46,00 €

46,00 €

46,00 €

Junior Suite up to 4 pax Garden View

137,00 €

172,00 €

206,00 €

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Pool View up to 4 pax

160,00 €

200,00 €

240,00 €

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite up to 4 pax Private Pool

167,00 €

210,00 €

252,00 €

Трето лице

46,00 €

57,00 €

69,00 €

Четврто лице

39,00 €

48,00 €

57,00 €

1 дете од 0-11.99 год.

46,00 €

57,00 €

69,00 €

2 дете од 0-11.99 год.

39,00 €

48,00 €

57,00 €

Suite Executive up to 4 pax with Private Pool

229,00 €

286,00 €

343,00 €

Трето лице

115,00 €

115,00 €

115,00 €

Четврто лице

115,00 €

115,00 €

115,00 €

1 дете од 0-11.99 год.

115,00 €

115,00 €

115,00 €

2 дете од 0-11.99 год.

115,00 €

115,00 €

115,00 €

Минимум престој

3

4

5

Stayover tax 4 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

1. Cancellation Policy:

15-8 Days Before Arrival, 50% fees

7 - 1 Days Before Arrival, 100% fees

Non-Show or Early Departure, 100% fees

Board is Premium All Inclusive.