ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2020 - ЕГИПЕТ - Sharm El Sheikh - Чартер програма од Скопје
Програма на патување
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Распоред на летови
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Sharm Inn Amarine 4* - Hadaba
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Palmyra Amar Elzaman 4* - Nabq
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Aurora Oriental Resort 5* - Nabq
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Xperience St.george 4* - Hadaba
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Parrotel Aqua Park 4* - Nabq
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Sea Beach Aqua Park 4* Nabq
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Regency plaza & Aqua - 5* Nabq
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Charmillion Sea Life 4* - Nabq
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Grand Oasis 4* - Sharks Bay
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Charmillion Club Aqua 4*
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Sierra Sharm Hotel 5* - Sharks Bay
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Parrotel Beach Resort 5* - Nabq
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Hilton Sharm Waterfalls 5*
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Coral Sea Water World 5* - Nabq
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Royal Grand Sharm 5* - Hadaba
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Barcelo Tiran Sharm 5* - Nabq
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Xperience Sea Breeze 5*
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Novotel Palms Resort 5*
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Royal Albatros Moderna 5*
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4
Coral Sea Sensatori 5* - Nabq
Повеќе
Aug 21, 2013
1059
4