ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
Athos - Mount Athos Resort 5* - Jerissos
Mount Athos Resort 5* - Jerissos

MOUNT ATHOS RESORT 5* IERISSOS

www.mountathosresort.com

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2024 15% ПОПУСТ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

01.05-31.05

01.06-30.06

01.07-21.07

22.07-25.08

25.09-15.10

11.09-24.09

26.08-10.09

Double Standard

 73,00 €

 114,00 €

 136,00 €

 161,00 €

1 дете од 0-5.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Side Sea View

 76,00 €

 122,00 €

 155,00 €

 172,00 €

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

50%

50%

50%

50%

Double Port Sea View

 84,00 €

 134,00 €

 171,00 €

 197,00 €

1 дете од 0-5.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Superior Sea View

 90,00 €

 138,00 €

 182,00 €

 207,00 €

1 дете од 0-5.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite up to 4 pax SSV

 102,00 €

 150,00 €

 204,00 €

 229,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Supreme Sea View up to 4 pax

 119,00 €

 188,00 €

 317,00 €

 415,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Bungalow Suite Mediterranean up to 4 pax

102

 167,00 €

 285,00 €

 364,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Bungalow Suite Garden up to 4 pax

 96,00 €

 155,00 €

 246,00 €

 325,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Полупансион

 44,00 €

 44,00 €

 44,00 €

 44,00 €

Деца од 3-5.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Деца од 6-11.99

 22,00 €

 22,00 €

 22,00 €

 22,00 €

Мин. престој

1

1

1

1

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Tariff Notes

1. Cancellation policy:

For the period 01/07-10/09:

16 days before arrival, 10% cancellation fees

15-5 days before arrival, 50% cancellation fees

4-1 days before arrival, 70% cancellation fees

For the periods 01/05-30/06 & 11/09-15/10:

15-12 days before arrival, 10% cancellation fees

11-1 days before arrival, 30% cancellation fees

Non show or Early departure, 100% fees.

2. Maximum occupancy for Room Double standard, Room Port Sea View and Room superior sea view is 2 adults + 1 infant up to 2,99 years old .

Maximum occupancy for Suite Junior Side Sea View is 3 adults + 1 infant up to 2,99 years old or 2 adults + 1 child up to 11.99 years old + infant up to 2.99 years old.

Maximum occupancy for Bungalow Suite Front sea view, Bungalow suite mediterranean and Bungalow suite garden is 3 adults or 2 adults + 2 children up to 11,99 years old

Maximum occupancy for Suite sepreme sea view is 3 adults+ 1 infant up to 2,99 years old or 2 adults + 2 children up to 11,99 years old

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2024 15% ПОПУСТ

УПЛАТА 20% ВЕДНАШ И 80% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ