ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Sithonia - Lagomandra Beach 4* - Nikiti
Lagomandra Beach 4* - Nikiti

LAGOMANDRA BEACH 4*

 www.lagomandrabeach.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1/10/2/4

28.04-20.05

21.05-11.06

12.06-25.06

26.06-06.09

16.09-30.09

01.10-26.10

07.09-15.09

Deluxe Room

49,00 €

68,00 €

97,00 €

123,00 €

68,00 €

Трето лице

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Room Partial Sea View

53,00 €

73,00 €

102,00 €

128,00 €

73,00 €

Трето лице

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Family Room

59,00 €

89,00 €

122,00 €

160,00 €

89,00 €

Трето лице

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room

54,00 €

75,00 €

105,00 €

138,00 €

75,00 €

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite

64,00 €

95,00 €

129,00 €

168,00 €

94,00 €

Трето лице

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Apartment

70,00 €

105,00 €

152,00 €

204,00 €

105,00 €

Трето лице

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-12.99 год.

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

Deluxe Suite Private Pool

175,00 €

233,00 €

292,00 €

396,00 €

233,00 €

Трето лице

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-12.99 год.

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

Luxury Apartment

99,00 €

128,00 €

187,00 €

245,00 €

128,00 €

Трето лице

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-12.99 год.

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

Luxury Apartment with Private Pool

128,00 €

163,00 €

222,00 €

280,00 €

163,00 €

Трето лице

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-12.99 год.

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

Се вклучено

39,00 €

39,00 €

39,00 €

39,00 €

39,00 €

Деца од 5-12.99 год.

26,00 €

26,00 €

26,00 €

26,00 €

26,00 €

Минимум престој

4

5

7

7

5

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 15-21 days before check-in 30% of total amount

Cancelled 8-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 80% of total amount

Non show 80% of total amount

Early departure 100% of total amount

Lagomandra Beach Hotel, 4*

Booking Window: 21/04/2023-19/05/2023

Stay Dates: 28/04/2023-03/06/2023

15% Discount

All Available Room Types Except Luxury Apartment (new) & Luxury Apartment (with pool)

 

Stay Dates: 09/06/2023-17/06/2023

12% Discount

All Available Room Types Except Deluxe Double Room, Luxury Apartment (new) & Luxury Apartment (with pool)

 

 

 

Stay Dates: 28/04/2023-26/10/2023

15% Discount

Valid Only for Luxury Apartment (new) & Luxury Apartment (with pool)

Remarks

NOT Cumulative with any other offer

Apply to meal supplement

Minimum Stay 4 nights

Valid only for new bookings

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ