LAST MINUTE ЛЕТО 2019
ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Neos Marmaras - Vila Elli
Vila Elli

Се наоѓа во мала улица на само 20м од најубавиот плоштад од каде поаѓаат излетничките бротчиња. Во понуда се трокреветни студија на прв кат, петтокреветен апартман на втор кат. Сите имаат ТВ, сигнал за користење бежичен интернет и користењето на клима уредот е вклучено во цената. Апартманот и дуплексот со галерија се во поготовка и ќе бидат потполно нови за летото.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

 

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-22.09

22.09-03.10

Бр ноќи

 

 

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

10

11

Elli 1/2

studio

2

178

298

348

398

448

498

548

548

548

498

368

298

-

Elli 1/3

studio

3

198

328

398

448

498

548

598

598

598

548

398

328

-

Elli 1/2

apartman

2

198

348

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

Elli 1/3

apartman

3

228

378

498

 

 

 

 

 

 

 

498

378

-

Elli 1/4

apartman

4

248

398

548

598

698

748

798

798

798

748

548

398

-

Elli 1/4+1

apartman

5

268

428

578

648

748

798

848

848

848

798

578

428

-

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

ПОПУСТИ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

За период на престој:

20.05. - 23.06.2019

24.06. - крај на сезоната 2019

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018

20% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

*Можност за замена на попустот со гратис одмор од 10.-20.05. или од 10.-22.05 2018 во зависност од уплатениот одмор!

 

ПОПУСТИ ЗА УПЛАТА НА 40% ОД ИЗНОСОТ ВО ГОТОВО ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 15.02.2019

15% ПОПУСТ

10% ПОПУСТ

РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 21.12.2018 И ДОПЛАТА ДО 1 МЕСЕЦ ПРЕД ПОЧЕТОК НА ОДМОРОТ

10% ПОПУСТ

5% ПОПУСТ