ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Pieria - Olympios Zeus 3* - Litochoro

OLYMPIOS ZEUS 3* PLAKA LITOCHORO

www.olympios-zeus.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН НА ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО

0/10

05.05-17.05

18.05-10.06

11.06-11.07

12.07-27.08

01.09-20.10

17.09-30.09

28.08-16.09

Single Standard

64,00 €

76,00 €

82,00 €

96,00 €

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Standard

41,00 €

46,00 €

52,00 €

60,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Superior

54,00 €

63,00 €

71,00 €

82,00 €

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Open Plan with Bunk Bed

44,00 €

51,00 €

56,00 €

64,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

Superior Family Room Open Plan with Bunk Bed

66,00 €

78,00 €

86,00 €

98,00 €

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

1

1

1

1

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Cancelled 8-14 days before check-in 20% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 30% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД