ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2022 - АЛБАНИЈА
BOROVEC - Lion 4*
Lion 4*

LION BOROVETS 4* BOROVETS                                                              www.hotelslion.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2021 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2021 10% ПОПУСТ

7=6, 10=9 , 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊЕ ПОСЛЕ 26.02.2021

ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

1

01.12.2021

18.12.2021

26.12.2021

02.01.2022

08.01.2022

12.02.2022

19.02.2022

26.02.2022

 

17.12.2021

25.12.2021

01.01.2022

07.01.2022

11.02.2022

18.02.2022

25.02.2022

01.04.2022

STANDARD

DOUBLE ROOM

77,38 €

84,32 €

140,86 €

88,29 €

84,32 €

88,29 €

84,32 €

77,38 €

SINGLE ROOM

55,55 €

57,54 €

133,92 €

59,52 €

57,54 €

59,52 €

57,54 €

55,55 €

DBL 1+1 CHD (4-11,99)

67,46 €

73,41 €

124,00 €

77,38 €

73,41 €

77,38 €

73,41 €

67,46 €

SGL 1+1 CHD (0-3,99)

56,54 €

58,53 €

134,91 €

60,51 €

58,53 €

60,51 €

58,53 €

56,54 €

DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

68,45 €

74,40 €

124,99 €

78,37 €

74,40 €

78,37 €

74,40 €

68,45 €

TWIN LARGE

DOUBLE ROOM

84,32 €

93,25 €

147,81 €

97,22 €

93,25 €

97,22 €

93,25 €

84,32 €

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

116,06 €

127,97 €

204,35 €

134,91 €

127,97 €

134,91 €

127,97 €

116,06 €

DBL 1+1 CHD (4-11,99)

73,41 €

81,34 €

129,95 €

85,31 €

81,34 €

85,31 €

81,34 €

73,41 €

DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

74,40 €

82,34 €

130,94 €

86,30 €

82,34 €

86,30 €

82,34 €

74,40 €

DBL 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

95,23 €

105,15 €

166,66 €

110,11 €

105,15 €

110,11 €

105,15 €

95,23 €

DBL 2+1 CHD (4-11,99)

105,15 €

116,06 €

185,50 €

122,02 €

116,06 €

122,02 €

116,06 €

105,15 €

DBL 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

106,14 €

136,90 €

186,50 €

123,01 €

118,05 €

123,01 €

118,05 €

106,14 €

FAMILY ROOM

FAMILLY ROOM 2 ADL

101,18 €

110,11 €

160,70 €

117,06 €

110,11 €

117,06 €

110,11 €

101,18 €

FAM2 1+1 CHD (4-11,99)

89,28 €

97,22 €

140,86 €

103,17 €

97,22 €

103,17 €

97,22 €

89,28 €

FAM2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

90,27 €

98,21 €

141,86 €

104,16 €

98,21 €

104,16 €

98,21 €

90,27 €

FAM2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

115,07 €

124,99 €

181,54 €

131,94 €

124,99 €

131,94 €

124,99 €

115,07 €

FAM2 2+1 CHD (4-11,99)

126,98 €

137,89 €

201,38 €

146,82 €

137,89 €

146,82 €

137,89 €

126,98 €

FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

127,97 €

138,88 €

202,37 €

146,82 €

138,88 €

147,81 €

138,88 €

127,97 €

FAM2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

153,76 €

166,66 €

242,05 €

176,58 €

166,66 €

176,58 €

166,66 €

153,76 €

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT [2ADL]

164,00 €

180,00 €

269,00 €

191,00 €

180,00 €

191,00 €

180,00 €

163,00 €

APARTMENT [3ADL]

165,00 €

181,00 €

270,00 €

192,00 €

181,00 €

192,00 €

181,00 €

164,00 €

APARTMENT [4ADL]

166,00 €

182,00 €

271,00 €

193,00 €

182,00 €

193,00 €

182,00 €

165,00 €

APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

164,67 €

180,54 €

268,83 €

191,46 €

180,54 €

191,46 €

180,54 €

163,68 €

APP 2+3 CHD (0-3,99) (4-11,99)(4-11,99)

 

 

 

 

 

 

 

 

APP 3+1 CHD (4-11,99)

164,67 €

180,54 €

268,83 €

191,46 €

180,54 €

191,46 €

180,54 €

163,68 €

APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

165,66 €

181,54 €

269,82 €

192,45 €

181,54 €

192,45 €

181,54 €

164,67 €

APP 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

165,66 €

181,54 €

269,82 €

192,45 €

181,54 €

192,45 €

181,54 €

164,67 €

APP 4+1 CHD (4-11,99)

165,66 €

181,54 €

269,82 €

192,45 €

181,54 €

192,45 €

181,54 €

164,67 €

APP 4+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

166,66 €

182,53 €

270,82 €

193,44 €

182,53 €

193,44 €

182,53 €

165,66 €

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување   резрвација

Под 3 денa 1 ноќевање

Под 3 денa 1 ноќевање

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 денa 1 ноќевање

Под 3 денa 1 ноќевање

Под 3 денa 1 ноќевање

Под 3 денa 1 ноќевање

No Show

2 ноќевања

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: мнни бар, балкон,телефон,ТВ,радио,фен,тоалет

Опис:конференциска сала ,бизнис центар, лоби бар, меана, ресторан, интернет сала, фитнес сала, менувачница,масажа,ски школа,билијард,лекарски кабинет,сеф на рецепција

Попусти и доплати:доплата за новогодишна вечера 85 ЕУР деца 45 ЕУР

Локација: 500 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен,сауна,фитнес, трансфер до ски лифтовите и ски гардероба,полупансионот вклучува вино,пиво, вода и сокови за време на вечерата