Nei Pori - Vila Guzelis
Vila Guzelis

НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, паркови, ресторани, кафетерии, луна парк,...Тоа е една од најбараните дестинации.

ВИЛА ГУЗЕЛИС Се наоѓа во новиот дел на Неи Пори, на околу 50 - 60 м. од плажа има 5 дуплекс апартмани кои се погодни за две фамилии со две спални соби а заедничка кујна и купатило, ТВ, Wi - Fi, клима уред (доплата по 5 € на ден по соба) и комфорни тераси.

 

НЕИ ПОРИ

ГУЗЕЛИС

Апп – Дуплекси

ПЕРИОД

Ноќ

1/2+1/2

1/2+1/3

1/3+1/3

01.06-09.06

8

95

100

110

09.06-17.06

8

180

190

200

17.06-25.06

8

290

300

310

25.06-03.07

8

380

390

400

03.07-11.07

8

400

420

440

11.07-19.07

8

440

460

480

19.07-27.07

8

480

520

540

27.07-04.08

8

480

520

540

04.08-12.08

8

480

520

540

12.08-20.08

8

480

520

540

20.08-28.08

8

440

460

480

28.08-05.09

8

360

370

380

05.09-13.09

8

270

280

290

13.09-21.09

8

160

170

180

21.09-29.09

8

90

100

110

 

 

Доплата за туристичка такса 0,5 € - 1 € по соба на ден.

Цените се изразени во евра за наем на студио и апартман за 8 ноќевања.

Автобуски превоз: Прилеп 05:00 ч,

Враќање: Неи Пори 13:00 ч, по локално време.

Цена за превоз: 1800 ден. (29 €) повратен билет. За деца до 14 год 1000 ден. (16.5 €)

Напомена: Задолжително патничко здравствено осигурување - без франшиза до 65 год. - 200 ден, од 65 - 70 год. - 400 ден. до 14 год.- 150 ден. За хигиената во студијата за време на престојот се грижат самите клиенти. Собите се напуштаат во 9:00 ч, а сместувањето  во 13:00 ч по локално време.