ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Pieria - Sun Beach 3* Platamona
Sun Beach 3* Platamona

SUN BEACH 3* PLATAMONA

www.sbhplatamon.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛУПАНСИОН

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 20.05 ДО 07.06.2023 И ОД 16.06 ДО 15.09.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 18% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 08.06 ДО 15.06.2023 И ОД 16.09 ДО 05.10.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 20.05 ДО 07.06.2023 И ОД 16.06 ДО 15.09.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 08.06 ДО 15.06.2023 И ОД 16.09 ДО 05.10.2023

УПЛАТА 30% ВЕДНАШ И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

20.05-07.06

08.06-07.06

16.06-15.07

16.07-30.08

31.08-08.09

16.09-05.10

09.09-15.09

Double Standard

37,00 €

50,00 €

64,00 €

72,00 €

62,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room up to 4 pax Standard

105,00 €

138,00 €

173,00 €

193,00 €

167,00 €

( за соба)

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Standard 4 pax

37,00 €

50,00 €

64,00 €

72,00 €

62,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

3

3

4

5

4

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:ресторан,бар, бар на базен, отворен базен, базен за деца

Соби: телефон,клима,фрижидер, ТВ,сеф,балкон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 5-8 days before check-in 30% of total amount

Cancelled 1-4 days before check-in 50% of total amount

Non show 70% of total amount

Early departure 100% of total amount

Baby cot for infant charge per day 5eur per day (payable at the reception)