ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
Бугарија - Local Stay 3* Разлог
Local Stay 3* Разлог

Local Stay 3*, Bansko area

https://www.localstay.bg/

Велигденски пакет

Тип на сместување

01.05.2024 – 07.05.2024                3 ноќевња   

01.05.2024 – 07.05.2024                4 ноќевања

01.05.2024 – 07.05.2024 

              5 ноќевања   

Ноќевање со појадок + Велигденски ручек

Полупансион + Велигденски ручек

Ноќевање со појадок + Велигденски ручек

Полупансион + Велигденски ручек

Полупансион + Велигденски ручек

Полупансион + Велигденски ручек

Studio  for 2 adults

310,65 €

392,40 €

392,40 €

550,45 €

468,70 €

670,35 €

One bedroom apartment for 2 adults

340,08 €

457,80 €

419,65 €

577,70 €

501,40 €

699,78 €

Two bedroom apartment   for 4 adults

430,55 €

670,35 €

506,85 €

801,15 €

588,60 €

991,90 €

Цената вклучува

/ 3/4/ 5 ноќевања на избoр а услуга према табелата

Сабота аниација ца деца со боење на велиденски јајца

Трансфер до црквата во Разлог (се потврдува при пристигнивање во хотел (Организизација е за Сабота 04.05.2024)

Добродојден пакет (Слатки и велигденски јајца)

Велигденски ручок  (05.05.2024)

Детски игри во градината на хотелот на 05.05.2024

Векигденско вино "safari" со одредени вина и печено јагнешко месе

Користење на финска сауна, парна бања, топли лежалки, солна соба, надворешно џакуџи

Користење на интернет низ хотелот, отворен паркинг

Дополнителни доплати

Туристичка такса (се плаќа на лице место)

Максимално сместување

Studio - 2 pax

One bedroom apartment - 2 adults + 2 children or 3 adults

Two  bedroom apartment - 4 adults + 2 children or 5 adults

Попусти

Дете од 0 до 6.99 сместено со двајца возрасни се сместува бесплатно (према избраната услуга), плаќа само такса

Деца од 7.12.9 год плаќа 31еур ( појадок) или 42 еур (ноќевање со појадок и вечера) - плаќаат и такса