ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Nei Pori - Vila Vasilis
Vila Vasilis

НЕИ ПОРИ претставува едно од најурбанизираните места, со долга и широка песочна плажа, паркови, ресторани, кафетерии, луна парк,...Тоа е една од најбараните дестинации.

ВИЛА ВАСИЛИС во центарот на Неи Пори на 60 - 70 метри од плажа. Располага со 1/3 и 1/4 студија на приземје со: купатило, тераси, кујна, ТВ, клима уред (доплата по 5 € на ден).

 

 

НЕИ ПОРИ

ВАСИЛИС

ПЕРИОД

Ноќ

1/3 стд

1/4 стд

01.06-09.06

8

70

75

09.06-17.06

8

140

150

17.06-25.06

8

200

210

25.06-03.07

8

260

270

03.07-11.07

8

300

310

11.07-19.07

8

300

320

19.07-27.07

8

320

330

27.07-04.08

8

320

330

04.08-12.08

8

320

330

12.08-20.08

8

320

330

20.08-28.08

8

300

310

28.08-05.09

8

240

250

05.09-13.09

8

170

180

13.09-21.09

8

110

120

21.09-29.09

8

65

70

 

 

Доплата за туристичка такса 0,5 € - 1 € по соба на ден.

Цените се изразени во евра за наем на студио и апартман за 8 ноќевања.

Автобуски превоз: Прилеп 05:00 ч,

Враќање: Неи Пори 13:00 ч, по локално време.

Цена за превоз: 1800 ден. (29 €) повратен билет. За деца до 14 год 1000 ден. (16.5 €)

Напомена: Задолжително патничко здравствено осигурување - без франшиза до 65 год. - 200 ден, од 65 - 70 год. - 400 ден. до 14 год.- 150 ден. За хигиената во студијата за време на престојот се грижат самите клиенти. Собите се напуштаат во 9:00 ч, а сместувањето  во 13:00 ч по локално време.