Sithonia - Philoxenia Bungalows 4* - Psakoudia
Philoxenia Bungalows 4* - Psakoudia

PHILOXENIA BUNGALOWS 4* PSAKOUDIA

www.philoxenianet.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2022 ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ

(BLACK FRIDAY)

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

10

28.04-12.05

13.05-26.05

27.05-23.06

24.08-14.07

15.07-20.08

07.10-31.10

23.09-06.10

09.09-22.09

21.08-08.09

Single Room

55,00 €

63,00 €

85,00 €

104,00 €

130,00 €

Standard Room Garden View

38,00 €

42,00 €

57,00 €

68,00 €

87,00 €

Standard Room Garden View for

38,00 €

42,00 €

57,00 €

68,00 €

87,00 €

3 pax

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Pool View

43,00 €

50,00 €

70,00 €

78,00 €

99,00 €

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Room Garden View

40,00 €

47,00 €

63,00 €

76,00 €

94,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Garden View with Bunk Bed

47,00 €

55,00 €

69,00 €

88,00 €

110,00 €

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Pool View with Bunk Bed

54,00 €

67,00 €

101,00 €

105,00 €

119,00 €

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Garden View

58,00 €

69,00 €

98,00 €

109,00 €

130,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Pool View

63,00 €

77,00 €

106,00 €

117,00 €

139,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Се Вклучено

41,00 €

41,00 €

41,00 €

41,00 €

41,00 €

Деца од 2-11.99 г.

20,00 €

20,00 €

20,00 €

20,00 €

20,00 €

Минимум престој

3

5

5

5

5

Опис:150 метри од плажа, базен,ресторан,бар,билијард,градина,WI-FI

Соби: САТ ТВ,фен,фрижидер,клима,ТВ,телефон

Stayover Tax 3 EUR за соба на ден ( се плаќа на лице место )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 1-14 days before check-in 30% of total amount

Non show        90% of total amount

Early departure 90% of total amount