ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Kassandra - Cora Hotel Resort & Spa 5* - Afitos
Cora Hotel Resort & Spa 5* - Afitos

CORA HOTEL & SPA RESORT 5* AFITOS

www.coraresort.com

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 22.08.2023 30% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 14.08 ДО 30.10.2023

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

10-Jan

01.05-21.05

22.05-05.06

06.06-23.06

24.06-07.07

08.07-22.07

23.07-28.08

15.10-31.10

28.09-14.10

18.09-27.09

05.09-17.09

29.08-04.09

Deluxe Room Sea View Private Pool

157,00 €

165,00 €

177,00 €

185,00 €

209,00 €

225,00 €

140,00 €

Deluxe Room Sea View Sharing Pool

133,00 €

142,00 €

154,00 €

162,00 €

178,00 €

202,00 €

117,00 €

Executive Room Forest View

99,00 €

107,00 €

119,00 €

127,00 €

143,00 €

167,00 €

83,00 €

Promo Deluxe Room

93,00 €

101,00 €

113,00 €

121,00 €

137,00 €

162,00 €

77,00 €

Deluxe Room Sea View

110,00 €

118,00 €

131,00 €

139,00 €

155,00 €

179,00 €

94,00 €

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Sea View

151,00 €

159,00 €

171,00 €

179,00 €

195,00 €

219,00 €

135,00 €

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

0,50 €

0,50 €

0,50 €

0,50 €

0,50 €

0,50 €

0,50 €

Junior Suite Sea Viiew Private Pool

191,00 €

199,00 €

211,00 €

219,00 €

236,00 €

260,00 €

175,00 €

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Suite Sea View

168,00 €

176,00 €

188,00 €

196,00 €

213,00 €

237,00 €

152,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Suite Sea View Private Pool

203,00 €

211,00 €

227,00 €

231,00 €

247,00 €

272,00 €

187,00 €

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panoramic One Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi

260,00 €

268,00 €

281,00 €

289,00 €

305,00 €

329,00 €

244,00 €

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panoramic Two Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi

387,00 €

395,00 €

408,00 €

416,00 €

432,00 €

456,00 €

371,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panoramic Two Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi

330,00 €

338,00 €

350,00 €

358,00 €

374,00 €

398,00 €

314,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

Deluxe Room Sea View Private Pool

191,00 €

199,00 €

211,00 €

220,00 €

236,00 €

260,00 €

175,00 €

Deluxe Room Sea View Sharing Pool

168,00 €

176,00 €

188,00 €

196,00 €

213,00 €

237,00 €

152,00 €

Executive Room Forest View

134,00 €

142,00 €

154,00 €

162,00 €

178,00 €

202,00 €

117,00 €

Promo Deluxe Room

128,00 €

136,00 €

148,00 €

156,00 €

172,00 €

196,00 €

112,00 €

Deluxe Room Sea View

145,00 €

153,00 €

165,00 €

173,00 €

190,00 €

214,00 €

129,00 €

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Sea View

185,00 €

194,00 €

206,00 €

214,00 €

230,00 €

254,00 €

169,00 €

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Junior Suite Sea Viiew Private Pool

226,00 €

234,00 €

246,00 €

254,00 €

270,00 €

295,00 €

210,00 €

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Suite Sea View

203,00 €

211,00 €

227,00 €

231,00 €

247,00 €

272,00 €

187,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Suite Sea View Private Pool

237,00 €

246,00 €

258,00 €

266,00 €

282,00 €

306,00 €

221,00 €

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panoramic One Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi

295,00 €

303,00 €

315,00 €

323,00 €

340,00 €

364,00 €

279,00 €

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panoramic Two Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi

422,00 €

430,00 €

442,00 €

450,00 €

466,00 €

491,00 €

406,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Panoramic Two Bedroom Suite Sea View Private Pool & Jacuzzi

364,00 €

373,00 €

385,00 €

393,00 €

409,00 €

433,00 €

348,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

3

3

5

5

5

5

1

Stayover tax 4 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 3-7 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-2 days before check-in 100% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount