ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
Kassandra - Lesse 4* - Hanioti
Lesse 4* - Hanioti

LESSE 4* HANIOTI

 https://lesse.gr/www.lesse.gr/index.php/en/index.html

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2023 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2024 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 10% ПОПУСТ

 

02.05-05.06

06.06-30.06

01.07-25.08

 

26.09-15.10

26.08-25.09

 

Standard Room

35,00 €

52,00 €

67,00 €

Трето лице

19,00 €

31,00 €

39,00 €

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

Гратис

25

27

Family Suite 2 pax

162,00 €

222,00 €

264,00 €

(за соба)

 

 

 

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

Standard Room

42,00 €

60,00 €

82,00 €

Трето лице

24

36

45

1 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

18,00 €

29,00 €

30,00 €

2 дете од 0-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

18,00 €

29,00 €

30,00 €

Family Suite 2 pax

174,00 €

246,00 €

294,00 €

(за соба)

 

 

 

Трето лице

24,00 €

36,00 €

45,00 €

Четврто лице

24,00 €

36,00 €

45,00 €

1 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7-11.99

18,00 €

29,00 €

30,00 €

2 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-11.99

18,00 €

29,00 €

30,00 €

3 дете од 2-6.99

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 7-11.99

18,00 €

29,00 €

30,00 €

Мин. престој

2

3

4

Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 100% of total amount

Cancelled 8-14 days before check-in 2 overnights