ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
Parga/Sivota/Perdika - Mega Ammos 3* - Sivota

MEGA AMMOS 3* SIVOTA                               

www.hotel-megaammos.gr

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-14 days before check-in 30% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2024 5% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

10

01.05-31.05

01.06-29.06

30.06-18.07

19.07-30.08

31.08-14.09

Standard Room Garden View

93

105

123

140

105

2 pax

Трето лице

23,00 €

23,00 €

23,00 €

23,00 €

23,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

18,00 €

18,00 €

18,00 €

18,00 €

18,00 €

Standrad Room Sea View 2 pax

94,00 €

105,00 €

123,00 €

140,00 €

105,00 €

Трето лице

23,00 €

23,00 €

23,00 €

23,00 €

23,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

18,00 €

18,00 €

18,00 €

18,00 €

18,00 €

Bungalow 2 pax

94,00 €

105,00 €

124,00 €

140,00 €

105,00 €

Трето лице

23,00 €

23,00 €

23,00 €

23,00 €

23,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

18,00 €

18,00 €

18,00 €

18,00 €

18,00 €

2 дете од 2-11.99 год.

12,00 €

12,00 €

12,00 €

12,00 €

12,00 €

Suite 2 pax

140,00 €

163,00 €

175,00 €

198,00 €

187,00 €

Трето лице

23,00 €

23,00 €

23,00 €

23,00 €

23,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

18,00 €

18,00 €

18,00 €

18,00 €

18,00 €

2 дете од 2-11.99 год.

18,00 €

18,00 €

18,00 €

18,00 €

18,00 €

Мин. престој

3

3

3

3

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД