ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
Sithonia - Kovio Holiday Village 3* - Nikiti
Kovio Holiday Village 3* - Nikiti

KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3* NIKITI

www.koviouholidayvillage.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.05 ДО 08.06.2024

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

25.05-03.06

04.06-15.06

16.06-30.06

01.07-31.08

14.09-26.09

 

 

 

 

01.09-13.09

Standard Room

 30,00 €

 44,00 €

 56,00 €

 72,00 €

 44,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-3.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 4-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

Maisonette

 36,00 €

 46,00 €

 58,00 €

 76,00 €

 46,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-3.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 4-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

Bungalow

 39,00 €

 49,00 €

 65,00 €

 88,00 €

 49,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-3.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 4-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

Family Apartment

 36,00 €

 47,00 €

 65,00 €

 80,00 €

 47,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-3.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 4-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 0-3.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 4-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

1

3

3

3

1

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 10-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 3-9 days before check-in 70% of total amount

Cancelled 1-3 days before check-in 90% of total amount

Non show        100% of total amount

Early departure 100% of total amount