ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
Sithonia - Makednos 3* - NIkiti
Makednos 3* - NIkiti

MAKEDNOS 3* NIKITI

www.hotelmakednos.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.05 ДО 20.06.2024

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

25.05-03.06

04.06-15.06

16.06-05.07

06.07-25.08

11.09-26.09

26.08-10.09

Standard Room Side Sea View

34,00 €

51,00 €

67,00 €

85,00 €

51,00 €

 

25.05-03.07

04.06-15.07

16.06-05.08

06.07-25.09

11.09-26.10

26.08-10.10

Standard Room Side Sea View

35,00 €

52,00 €

68,00 €

86,00 €

52,00 €

2 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Standard Room Ground Floor

39,00 €

57,00 €

69,00 €

94,00 €

57,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Standard Room Front Sea View

37,00 €

54,00 €

69,00 €

87,00 €

54,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Family Apartment

39,00 €

59,00 €

72,00 €

97,00 €

59,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 0-2.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 3-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Мин. Престој

1

3

3

3

1

Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 8-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 70% of total amount

Non show        100% of total amount

Early departure 100% of total amount