ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
Thassos - Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4*
Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4*

ALEXANDRA BEACH&SPA 4* THASSOS  

www.alexandrabeach.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

Stayover tax 7 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Tariff Notes

1.Cancellation policy:

28/04-31/05 & 01/10-21/10: 4-1 days prior to arrival, 50% fees.

01/06-30/06: 6-1 days prior to arrival, 50% fees.

01/07-31/07 & 01/09-30/09: 8-1 days prior to arrival, 50% fees.

01/08-31/08: 15-1 days prior to arrival, 50% fees.

Non show or early departure, 100%

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.04.2024 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 30.05 ДО 13.06.2024

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

Double Standard up to

50,00 €

88,00 €

104,00 €

134,00 €

88,00 €

50,00 €

 4 pax

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

505

Suite Private Pool up to

116,00 €

174,00 €

230,00 €

304,00 €

173,00 €

113,00 €

4 pax

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

505

Double Deluxe Sharing Pool up to 4 pax

72,00 €

117,00 €

141,00 €

177,00 €

116,00 €

70,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Double Deluxe Garden View up to 4 pax

58,00 €

101,00 €

120,00 €

155,00 €

101,00 €

57,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Double Deluxe Sea View up to 4 pax

71,00 €

117,00 €

141,00 €

178,00 €

116,00 €

70,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Junior Suite Maisonette Open Plan up to 4 pax

76,00 €

124,00 €

132,00 €

155,00 €

124,00 €

76,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Комплет пансион

20,00 €

20,00 €

20,00 €

20,00 €

20,00 €

20,00 €

Деца од 2-11.99 год.

10,00 €

10,00 €

10,00 €

10,00 €

10,00 €

10,00 €

Минимум престој

3

3

4

5

4

3