ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
LAST MINUTE ЛЕТО 2019 - ТУРЦИЈА

термин и цена

вила/ хотел

03.07.2019 - ( 7 дена ) по лице тотал 616 €

07.07.2019 - ( 7 дена ) по лице тотал 646 €

09.07.2019 - ( 7 дена) по лице тотал 656 €

10.07.2019 - ( 7 дена) по лице тотал 656 €

14.07.2019 - ( 7 дена ) по лице тотал 676 €

AZURA DELUXE RESORT & SPA 5* - ALANYA - Ultra AIl Inclusive

01.07 / 7 дена / 519 € по лице во тотал

04.07 / 7 дена / 552 € по лице во тотал

08.07 / 7 дена / 599 € по лице во тотал

11.07 / 7 дена / 584 € по лице во тотал

15.07 / 7 дена / 599 € по лице во тотал

18.07 / 7 дена / 589 € по лице во тотал

Pgs Rose Residence Beach 5* Kemer

01.07 / 7 дена / 442 € по лице во тотал

04.07 / 7 дена / 436 € по лице во тотал

08.07 / 7 дена / 451 € по лице во тотал

11.07 / 7 дена / 436 € по лице во тотал

15.07 / 7 дена / 457 € по лице во тотал

Iron Ambassador Side Hotel 5*- Side