ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - БАЛИ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019

термин

вила/ хотел

цена

03.07-10.07.2019

Kanali - Vila Margarita - Kanali

199еур за наем на 1/4 студио, 229 еур за наем на 1/5 апп

06.07- 12.07.2019

Nei Pori - Vila Aronis

189Еур наем на 1/2+1 студио

06.07- 12.07.2019

Paralia - Vila Atina

219 Еур наем на 1/3 студио

05.07- 12.07.2019

Zakynthos - Vila Marinos - Laganas

179 еур по лице за 7 ноќевања со превоз

06.07- 13.07.2019

Nea Flogita - Vila Litsa

419 евра наем на 1/5 апартман

06.07-13.07.2019

Nea Flogita - Vila Litsa 2

379еур наем на 1/3 студио, 399еур наем на 1/4 апартман

06.07-13.07.2019

Nea Flogita - Vila Katerina Lux

1/6 ДУПЛЕКС НАЕМ 559 ЕУР

29.06-06.07.2019

Siviri - Vila Sirtaki

249еур наем на 1/3 студио

06.07-13.07.2019

Jenny 3* - Siviri

295еур по лице за 7 ноќи појадок и вечера,2 деца до 12 год со двајца возрасни БЕСПЛАТНО

13.07-20.07.2019

Jenny 3* - Siviri

335еур по лице за 7 ноќи појадок и вечера,2 деца до 12 год со двајца возрасни БЕСПЛАТНО

13.07-20.07.2019

Golden beach 3* - Metamorfosi

399еур по лице за 7 ноќи all inclusive light , дете до 12 год - БЕСПЛАТНО

20.07-27.07.2019

Jenny 3* - Siviri

335еур по лице за 7 ноќи појадок и вечера,2 деца до 12 год со двајца возрасни БЕСПЛАТНО

07.07-14.07.2019

Kalithea - Vila Meropi

299еур за наем на 1/3 студио

20.07-27.07.2019

Golden beach 3* - Metamorfosi

399еур по лице за 7 ноќи all inclusive light , дете до 12 год - БЕСПЛАТНО

06.07-13.07.2019

Kalithea - Vila Memphis

299еур за наем на 1/4 студио

06.07-13.07.2019

Kalithea - Vila Elizabeth

360еур за наем на 1/4 студио

07.07-14.07.2019

Pefkohori - Vila Magda 1

297еур за наем на 1/3 студио,305еур за наем на 1/4 студио

04.07-11.07.2019

Furka - Vila Dinira

199еур за наем на 1/4 студио

06.07-13.07.2019

Kalithea - Vila Elizabeth

360еур за наем на 1/4 студио

07.07-14.07.2019

Paralia - Vila Efi

270еур за наем на 1/3 студио,295еур за наем на 1/3+1 студио

07.07-17.07.2019

Olympic beach - Hotel Pantheon

280еур за наем на 1/3 студио

06.07-13.07.2019

Polihrono - Vila Poseidonio

350 еур наем на 1/2+1 апартман