ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
Toroni - Vila Flower
Vila Flower

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 22.02.2023

5% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА И ДОПЛАТА ДО 15.04.2023

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

*ЗА ПЛАЌАЊЕ СО КАРТИЧКА ПОПУСТОТ СЕ НАМАЛУВА ЗА 2%

 

FLOWER BUNGALOWS

Flower House cе наоѓа на само 40 m oд брегот во преубав двор. Идеална за семеен одмор со скара во дворот и чистење на половина од престојот. Сите апартмани имаат SAT TV и клима вклучена во цената, интернет и паркинг.

Во дворот, на околу 120 m позади куќата се наоѓаат бунгаловите Flower. На приземје, со убави, пространи балкони, кујна делумно одделена од делот за спиење со француски и класичен кревет или два француски кревети. Чистење е на секој 3 дена. Сите имаат TV, интернет и клима вклучена во цената, како и паркинг.

 
 

FLOWER HOUSE

 

FLOWER BUNGALOWS

 

 

Плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 ЕУР = 62 МКД

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

  

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 – 30 дена пред поаѓање 10%

29 – 20 дена пред поаѓање 20%

19 – 15 дена пред поаѓање 40%

14 – 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 – 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 10 ЕУР!