Индивидуални патувања - Interhotel 4* - Сандански
Interhotel 4* - Сандански

ИНТЕРХОТЕЛ 4* САНДАНСКИ

Цени со појадок или појадок и вечера, важат во периодот 02-07.01.2024 година

 

Сместување

Ноќевање со појадок

Недела-Четрврток

Ноќевање со појадок

Петок-Сабота

 

 

 

Двокреветна соба

105€

127€

Еднокреветна соба

82€

99€

Супериор соба

126€

153€

Студио – 2 лица

152€

183€

Апартаман 2 лица

171€

206€

Апартман фемили 3 лица

234€

281€

Возрасен од 12 до 15,99 години. На дополнителен кревет во соба, студио или апартман

35€

42€

Возрасен на дополнителен кревет во студио или апартман

35€

42€

дете од 0 до 3.99г.

бесплатно

бесплатно

дете од 4 до 11.99г. со 1возрасен во соба

бесплатно

бесплатно

дете од 4 до 11.99г. на дополнително легло во соба

15€

19€

дете од 4 до 11.99г. на дополнтелно легло во студио или апп

бесплатно

бесплатно

 

Сместување

Ноќевање со појадок и вечера

Недела-Четрврток

Ноќевање со појадок и вечера

Петок-Сабота

Двокреветна соба

141€

163€

Еднокреветна соба

100€

117€

Супериор

161€

189€

Студио - 2 лица

188€

219€

Апартман 2лица

207€

242€

Апартман фемили 3лица.

287€

335€

Возрасен од 12 до 15,99 години. на дополнителен кревет во соба, студио или апартман

53€

60€

Возрасен на дополнителен кревет во студио или апартман

53€

60€

дете од 0 до 3.99г.

бесплатно

бесплатно

дете од 4 до 11.99г. со 1возрасен во соба

9€

9€

дете од 4 до 11.99г. на дополнително легло во соба

25€

28€

дете од 4 до 11.99г. на дополнтелно легло во студио или апп

9€

9€


Цената е по соба за ноќевање и вклучува:

 • Сместување за соодветен број ноќевања и богат појадок или појадок и вечера;
 • Користење на сауна и фитнес центар;
 • Користење на внатрешен базен со минерална вода со полуолимписка големина;
 • Користење на надворешен базен со минерален изглед;
 • Користење на надворешен термален базен со минерална вода;
 • Користење на паркинг;

  ИНТЕРХОТЕЛ 4* САНДАНСКИ

  Цени со појадок или појадок и вечера, важат во периодот 02-07.01.2024 година

   

  Сместување

  Ноќевање со појадок

  Недела-Четрврток

  Ноќевање со појадок

  Петок-Сабота

   

   

   

  Двокреветна соба

  105€

  127€

  Еднокреветна соба

  82€

  99€

  Супериор соба

  126€

  153€

  Студио – 2 лица

  152€

  183€

  Апартаман 2 лица

  171€

  206€

  Апартман фемили 3 лица

  234€

  281€

  Возрасен од 12 до 15,99 години. На дополнителен кревет во соба, студио или апартман

  35€

  42€

  Возрасен на дополнителен кревет во студио или апартман

  35€

  42€

  дете од 0 до 3.99г.

  бесплатно

  бесплатно

  дете од 4 до 11.99г. со 1возрасен во соба

  бесплатно

  бесплатно

  дете од 4 до 11.99г. на дополнително легло во соба

  15€

  19€

  дете од 4 до 11.99г. на дополнтелно легло во студио или апп

  бесплатно

  бесплатно

   

  Сместување

  Ноќевање со појадок и вечера

  Недела-Четрврток

  Ноќевање со појадок и вечера

  Петок-Сабота

  Двокреветна соба

  141€

  163€

  Еднокреветна соба

  100€

  117€

  Супериор

  161€

  189€

  Студио - 2 лица

  188€

  219€

  Апартман 2лица

  207€

  242€

  Апартман фемили 3лица.

  287€

  335€

  Возрасен од 12 до 15,99 години. на дополнителен кревет во соба, студио или апартман

  53€

  60€

  Возрасен на дополнителен кревет во студио или апартман

  53€

  60€

  дете од 0 до 3.99г.

  бесплатно

  бесплатно

  дете од 4 до 11.99г. со 1возрасен во соба

  9€

  9€

  дете од 4 до 11.99г. на дополнително легло во соба

  25€

  28€

  дете од 4 до 11.99г. на дополнтелно легло во студио или апп

  9€

  9€


  Цената е по соба за ноќевање и вклучува:

  • Сместување за соодветен број ноќевања и богат појадок или појадок и вечера;
  • Користење на сауна и фитнес центар;
  • Користење на внатрешен базен со минерална вода со полуолимписка големина;
  • Користење на надворешен базен со минерален изглед;
  • Користење на надворешен термален базен со минерална вода;
  • Користење на паркинг;
  • Безжичен интернет низ целиот хотел;
  • За децата: забавна куќа со професионален аниматор и игралиште на отворено;
  • Во цената е вклучено 9% ДДВ и туристичка такса.
  • Резервацијата се смета за загарантирана по 100% авансно плаќање на доспеаната сума.

   

  • Цените важат за сместување во периодот од 02.01.2024 година. до 7 јануари 2024 година

   

  Услови за агентот и гостинот:

  1. За валидна резервација ќе се смета, резервација направена со 30% депозитуплатен при самото резервирање од страна на агентот или гостинот, а со целосна уплата до пред поаѓање.
  2. Агентот или гостинот има право да ја откаже или промени резервацијата до 7 денапред пристигнувањето без пенали.
  3. Агентот или гостинот има право да промени име на резервацијата 3 денапред датата на престигнување без пенали. Промена на име и термин помалце од 3 дена пред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ  од резервацијата.
  4. Откажување или промена на резервацијата помалку од 7 денапред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.
  5. Откажување или промена на резервацијата на денот на пристигнување на гостинот или порано напуштање на хотелот, платената сума не подлежи на враќање на агентот или гостинот.
  6. Промена или откажување на резервација за време на празници до 30 денапред пристигнување е без пенали.
  7. Промена или откажување на резервација за време на празници помалку од 30 денапред пристигнување, агентот или гостинот плаќа 100% од целата резервација.
  8. Хотелот прифака рекламации во рок од 48 ч. За валидни рекламации ќе се сметаат оние кои се со документ потпишан  од страна на гостинот и од овластените во хотелот.

  Важат Општите услови на СКТМ 

   

   

 • За децата: забавна куќа со професионален аниматор и игралиште на отворено;
 • Во цената е вклучено 9% ДДВ и туристичка такса.
 • Резервацијата се смета за загарантирана по 100% авансно плаќање на доспеаната сума.

 

 • Цените важат за сместување во периодот од 02.01.2024 година. до 7 јануари 2024 година

 

Услови за агентот и гостинот:

 1. За валидна резервација ќе се смета, резервација направена со 30% депозитуплатен при самото резервирање од страна на агентот или гостинот, а со целосна уплата до пред поаѓање.
 2. Агентот или гостинот има право да ја откаже или промени резервацијата до 7 денапред пристигнувањето без пенали.
 3. Агентот или гостинот има право да промени име на резервацијата 3 денапред датата на престигнување без пенали. Промена на име и термин помалце од 3 дена пред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ  од резервацијата.
 4. Откажување или промена на резервацијата помалку од 7 денапред датата на пристигнување, агентот или гостинот ја плаќа првата ноќ од резервацијата.
 5. Откажување или промена на резервацијата на денот на пристигнување на гостинот или порано напуштање на хотелот, платената сума не подлежи на враќање на агентот или гостинот.
 6. Промена или откажување на резервација за време на празници до 30 денапред пристигнување е без пенали.
 7. Промена или откажување на резервација за време на празници помалку од 30 денапред пристигнување, агентот или гостинот плаќа 100% од целата резервација.
 8. Хотелот прифака рекламации во рок од 48 ч. За валидни рекламации ќе се сметаат оние кои се со документ потпишан  од страна на гостинот и од овластените во хотелот.

Важат Општите услови на СКТМ и ТА С-ТРАВЕЛ