ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Peloponesse - Kalogria Beach 4*

KALOGRIA BEACH 4* ACHAIA                               www.kalogria-beach.gr

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-6 days before check-in 2 overnights

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.05.2022 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

2-Oct

01.06-15.06

16.06-30.06

01.07-15.07

16.07-31.07

01.08-07.08

08.08-27.08

28.08-31.08

01.09-19.09

20.09-30.09

Family Room

187

198

216

248

268

292

245

198

187

( за соба)

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room

64

70

82

88

99

105

88

76

70

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Superior Room

70

76

88

94

105

111

94

82

76

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Минимум престој

3

3

3

3

3

3

3

3

3

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-6 days before check-in 2 overnights

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.05.2022 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ