ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
PAMPOROVO - Mursalitsa 3*
Mursalitsa 3*

Hotel Mursalitsa 3*, Pamporovo

https://mursalitsa.com/

20% попуст за резервации до 15.10, платени до 25.10

15% попуст за резервации до 15.11, платени до 25.11

10% попуст за резервации до 15.12, платени до 25.12

Цените се дадени по лице сместен во студио или 2 или 4 лица сместени во апартман, услуга Полупансион

Цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Тип на сместување

01.12.2018-22.12.2018 01.03.2019-15.04.2019  

04.01.2019-20.01.2019

23.12.2018-27.12.2018 21.01.2019-28.02.2019

28.12.2018 - 03.01.2019

Person in Double room

22,30 €

31,00 €

39,16 €

59,82 €

Single room

35,89 €

48,95 €

53,30 €

104,42 €

Person in Studio

26,65 €

35,35 €

42,96 €

64,17 €

One bedroom apartment                 for 2 pax*

66,35 €

85,93 €

110,95 €

154,45 €

Two bedroom apartment                 for 4 pax*

100,07 €

113,12 €

134,87 €

222,98 €

Children up to 6.99 years

free

free

free

free

First child 7 - 12.99 years on extra bed

free

free

free

free

Second child 7 - 12.99 years on extra bed in Studio

50,00%

50,00%

50,00%

50,00%

Child 7 - 12.99 year on regular bed

50,00%

50,00%

50,00%

50,00%

Adult on extra bed

70,00%

70,00%

70,00%

70,00%

Цената вклучува

Ноќевање со појадок и вечера

Користење на базен, сауна, парна бања, фитнес, паркинг, трансфер до ски центар Студенец, интернет

Максимално сместување

Double room – 2 + 1 pax

Studio - 2 + 1 pax

One bedroom apartment – 2 + 2 pax

One bedroom apartment – 4 + 2 pax