ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
Lefkada - Villagio Maistro 3*
Villagio Maistro 3*

VILLAGIO MAISTRO 3* LEFKADA                  

www.maistro.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 32% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 06.06 ДО 15.06.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 12% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 16.06 ДО 25.06.2023

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА- НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

10

06.06-19.06

20.06-21.07

22.07-25.08

06.09-14.09

26.08-05.09

Deluxe Studio

30,00 €

47,00 €

63,00 €

Трето лице

17

17

17

1 дете од 3-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 год.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

Apartment

42,00 €

62,00 €

81,00 €

Трето лице

17,00 €

17,00 €

17,00 €

Четврто лице

17,00 €

17,00 €

17,00 €

1 дете од 3-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 3-11.99 год.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

Полупансион

11,00 €

11,00 €

11,00 €

Деца од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Деца од 6-11.99 год.

11

11

11

Минимум престој

2

3

5

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 8-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 70% of total amount

Early departure 100% of total amount

Non show 100% of total amount