ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Pallini beach 4* - Kalithea - Редовен ценовник

PALLINI BEACH 4* KALITHEA                 www.g-hotels.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2022 25% ПОПУСТ (BB,HB)

УПЛАТА 25% ВЕДНАШ И 75% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

4

25.04-19.05

20.05-09.06

10.06-23.06

24.06-21.07

22.07-20.08

09.10-27.10

25.09-08.10

11.09-24.09

21.08-10.09

Double Room for Single Use

60

88

116

130

150

Double Room Side Sea View

37

54

70

79

91

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Bungalow 1st Row

48

65

84

95

109

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

40%

Bungalow 2nd Row

37

54

75

84

98

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

40%

Bungalow 3rd or 4th row

35

50

70

79

91

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

40%

Suite Front Sea View

56

80

105

119

138

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

35%

35%

35%

35%

35%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

40%

Suite Site Sea View

50

75

94

108

127

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

35%

35%

35%

35%

35%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

40%

Полупансион

14

14

14

14

14

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

40%

40%

40%

40%

40%

Мин. Престој

2

2

3

4

4

Stayover tax 3 EUR пособа на ден , се плаќа на лице место