Kalamitsi - Lofos House
Lofos House

 

 

 

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА 

Се наоѓа на помалку од 20 m од плажа и е идеална за поголеми друштва. Студијата за четири лица се наоѓаат во височина на втор кат, бидејќи самата куќа е сместена на возвишение. Кујните се одделени (без врата) од спалната соба. Сите имаат ТВ, WIFI и клима вклучена во цената. На располагање на гостите им е двор со скара и паркинг.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА 10, 11 ИЛИ 12 НОЌИ

тип на соба

макс бр лица

 

20.05.-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-

22.09

22.09-

03.10

бр ноќи

 

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

10

11

1/2+1

studio

3

298

418

518

578

648

698

748

748

748

648

498

378

248

1/2+1

studio BM

3

328

448

548

618

698

748

798

798

798

698

528

408

278

1/2+2

studio

4

328

448

548

618

698

748

798

798

798

698

528

408

278

1/2+2

studio BM

4

358

478

578

648

748

798

848

848

848

748

558

438

298

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!