ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
Toroni - Vila Ana Sakis III
Vila Ana Sakis III

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 10.11.2022

10% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Куќата се наоѓа на 40 m од морето. Сите студија се на првиот и вториот кат. Студијата се за 2 или 3 лица, сите имаат SAT TV , клима вклучена во цената и интернет.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА 10, 11 ИЛИ 12 НОЌИ

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

10.05-20.05

20.05-01.06

01.06-13.06

13.06-24.06

24.06-04.07

04.07-14.07

14.07-24.07

24.07-03.08

03.08-13.08

13.08-23.08

23.08-02.09

02.09-12.09

12.09-22.09

22.09-03.10

Бр на ноќи

 

 

10

12

12

11

10

10

10

10

10

10

10

10

10

11

1/2

studio

2

138

198

288

378

478

528

598

648

648

648

498

348

298

178

1/2

studio DM

2

158

228

318

418

528

578

648

698

698

698

548

378

328

198

1/2+1

studio

3

158

228

318

418

528

578

648

698

698

698

548

378

328

198

1/2+1

studio DM

3

188

258

348

448

578

628

698

748

748

748

598

408

358

228

Плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 ЕУР = 62 МКД

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!