Toroni - Kastro House
Kastro House

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

5% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Куќата се наоѓа во првиот ред до плажата во Торони. Во понуда се студија и апартмани на приземје и на 1. кат, со и без поглед на море. Сите имаат TV, клима вклучена во цената и интернет. Организирано е чистење еднаш за време на престојот.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО/АПАРТМАН ЗА 9/10 НОЌИ

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

30.05-09.06

09.06-19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-29.07

29.07-08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-06.09

06.09-15.09

15.09-24.09

Бр на ноќи

 

 

10 

10

10 

10 

10

10

10

10

10

9 

9

9 

Kastro 1/2

studio

2

268

368

498

598

648

698

698

698

598

418

368

288

Kastro 1/2 DM

studio

2

298

398

548

648

698

748

748

748

648

448

398

318

Kastro 1/3

studio

3

298

398

548

648

698

748

748

748

648

448

398

318

Kastro 1/3 DM

studio

3

328

428

598

698

748

798

798

798

698

478

428

348

Kastro 1/4 DM

apartman

4

398

498

698

798

848

898

898

898

798

548

498

398

Kastro 1/5 DM

apartman

5

428

528

748

848

898

978

978

978

848

598

528

428

Kastro 1/6 DM

apartman

6

448

548

798

898

948

1048

1048

1048

898

648

558

458

Плаќањето е во денарска противвредност по курс 1 ЕУР = 62 МКД

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!