ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Sithonia - Stefani 2* - Sarti
Stefani 2* - Sarti

STEFANI HOTEL 2* SARTI                                     www.stefani-hotel.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.05 ДО 10.07.2022 И ОД 01.09 ДО 10.10.2022

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

10

01.05-10.06

11.06-10.07

11.07-31.08

01.09-11.09

12.09-12.10

Double Room Ground Floor

25

33

43

33

25

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

Double Room Sea View

31

38

47

38

31

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-5.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Family Room Ground Floor

88

105

123

105

88

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Sea View

82

99

117

99

82

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Triple Room Ground Floor

62

78

103

78

62

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Triple Room Sea View

70

90

109

90

70

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин. престој

1

4

4

4

1

Опис: WI-FI,паркинг, сала за појадок, таверна, 100 метри од плажа,отворен базен, базен за деца,бар на базен

Соби: клима, САТ ТВ, фрижидер ,балкон

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 1-7 days before check-in 50% of total amount

Non show 50% of total amount

Early departure 50% of total amount