ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Kassandra - Agnes Deluxe 3* Pefkohori
Agnes Deluxe 3* Pefkohori

AGNES DELUXE HOTEL 3* PEFKOHORI www.agnes.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 22.06.2022 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 11.06 ДО 25.08.2022

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 22.06.2022 35% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 26.08 ДО 30.09.2022

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

02.05-19.05

20.05-10.06

11.06-24.06

25.06-15.07

16.07-25.08

26.08-11.09

12.09-25.09

26.09-14.10

Comfort Room

51

62

74

94

110

94

62

Deluxe Room

61

73

86

110

128

110

73

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

junior Suite

63

75

89

115

133

115

75

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Premium Room

57

68

82

104

122

104

68

Standard Double Room

47

56

67

85

99

85

56

Standard Triple Room

56

66

78

101

117

101

65

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Room

54

64

77

98

115

98

64

Минимум престој

3

3

4

5

5

5

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 15-21 days before check-in 30% of total amount

Cancelled 8-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 75% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount