ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Vila Vukmanovich, Budva

Будва е нај атрактивното место на Јадранскиот брег. Будва изобилува со долги песочни плажи со вкупна должина од 25 км. Најпознати се Словенска плажа, Милочер, Пржно, Каменово, Могрен 1 и 2 и многу други плажи. А најголема атракција претставува  Стариот Град. Во непосредна близина се наоѓа и  островот Св.Никола кој е најголем во овој дел од Јадранот.. 

Вила Вукмановиќ се наоѓа на 350 метри од Словенската плажа, односно 150 метри од поштата и трговскиот центар Плаза во Будва.

Вилата располага  со 1/2  и  1/4 студија, еднособен апартман 1 / 4 + 1 и со двособен апартман 1/6. Секоја соба има сопствен тоалет, Тв, комплетно опремена кујна и клима. Доплата за користење на клима 5 евра дневно по соба. 

     10% ПОПУСТ ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 15.05.2021

Цените се по лице за 9 ноќевања

1

20.06-29.06.2021

80 (1/2 стд без кујна)

90 (1/2 студио)

85 (1/3 и 1/4 студио)

90 (1/4+1 и 1/6 апартман)

2

29.06-08.07.2021

90 (1/2 стд без кујна)

105 (1/2 студио)

100 (1/3 и 1/4 студио)

95 (1/4+1 и 1/6 апартман)

3

08.07-17.07.2021

105 (1/2 стд без кујна)

125 (1/2 студио)

140 (1/3 и 1/4 студио)

120 (1/4+1 и 1/6 апартман)

4

17.07-26.07.2021

125 (1/2 стд без кујна)

145 (1/2 студио)

155 (1/3 и 1/4 студио)

145 (1/4+1 и 1/6 апартман)

5

26.07-04.08.2021

140 (1/2 стд без кујна)

155 (1/2 студио)

170 (1/3 и 1/4 студио)

160 (1/4+1 и 1/6 апартман)

6

04.08-13.08.2021

140 (1/2 стд без кујна)

155 (1/2 студио)

170 (1/3 и 1/4 студио)

160 (1/4+1 и 1/6 апартман)

7

13.08-22.08.2021

125 (1/2 стд без кујна)

145 (1/2 студио)

155 (1/3 и 1/4 студио)

145 (1/4+1 и 1/6 апартман)

8

22.08-31.08.2021

105 (1/2 стд без кујна)

125 (1/2 студио)

140 (1/3 и 1/4 студио)

120 (1/4+1 и 1/6 апартман)

9

31.08-09.09.2021

90 (1/2 стд без кујна)

105 (1/2 студио)

100 (1/3 и 1/4 студио)

95 (1/4+1 и 1/6 апартман)

10

09.09-18.09.2021

80 (1/2 стд без кујна)

90 (1/2 студио)

85 (1/3 и 1/4 студио)

90 (1/4+1 и 1/6 апартман)

-           - цените се по лице за 9 ноќевања без превоз

-           - во студијата за 4 лица минимум се плаќа за 3 лица

-           - во апартман минимум се плаќа за 4 лица, а може да се сместат 5 или 6 лица   


Цените се изразени во евра за уплата во денарска противвредност (1 евро = 62 ден.)

 

Доплата за превоз :

-Возрасни 40 евра.

-Деца до 7год 20 евра

 

Во студио/апартман дозволено е сместување лица во согласност со предвидениот број кревети, преку дозволениот број може да се смести максимум едно дете до 6 години во кревет со родител.

 

Поаѓање за Црна Гора:

Скопје (Дрво Декор) – 05.00 часот

Ги замолуваме патниците да бидат на местата за поаѓање 15 минути пред поаѓањето.Поради густиот сообраќај во текот на летната сезона можни се определени доцнења за кои однапред се извинуваме.   

 

 НАПОМЕНА

 за уплата на аранжман преку синдикатите со кои имаме склучено договор за плаќање на рати попустот за време на попустите за рана уплата е фиксен 10%.


попустот за рана уплата важи само за плаќање во готово и за целосна уплата.


доколку се прави промена на аранжман уплатен со попуст, новиот договор се калкулира согласно редовниот ценовник и во периодот кога се во тек попустите за рана уплата


- За време на патувањето ќе бидат запазени сите протоколи, задолжителна дезинфекција при влез во автобус, одржување на дистанца на патници кои не патуваат заедно.


-  Се патува согласно моменталните протоколи за превоз.


- За време на патувањето во автобус задолжително е носење на маска со која се покрива устата и носот. Патниците се должни за цело време траење на патувањето да внимаваат на својата безбедност и на безбедноста на цела група, и да ги почитуваат правилата и препораките


- Агенцијата не сноси никаква одговорност за квалитетот на интернер конекцијата во објектите.