ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Budva - Aparments Maslovar
Aparments Maslovar

MASLOVAR 3*

Тип на Соба

Бр на лица

15.06-26.06

27.06-17.07

18.07-21.08

22.08-11.09

12.09-25.09

Цена по соба на ден / НАЕМ

APTS 3 Apt

3

47

94

106

97

50

APTM 3 Apt

3

46

91

103

95

48

2BDS 4Apt

4

68

102

111

99

68

Можност за доплата на појадок во Р. Aquarius 5€.по лице на ден

Туристичка такса вклучена во цената!