ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Budva - Aparments Micic
Aparments Micic

Aparments MICIC 3*

Тип на Соба

Капацитет на соба

22.05-04.06

05.06-25.06

26.06-16.07

17.07-21.08

22.08-10.09

11.09-24.09

25.09-31.10

цена за номер в сутки без питания

Studio Economy

2

26

29

37

44

40

31

29

Studio Std

2

26

31

40

46

42

33

29

App 03+1 /    1-bdrm

3

40

46

59

66

63

48

43

4

53

55

75

81

77

57

55

Мoжност за доплата за појадок во ресторан Aquarius по цена од 5€ по лице на ден.

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација