ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Budva - Aparments Mir
Aparments Mir

Apartments MIR 

Tип на апартман

Бр на лица

22.05 - 04.06

05.06 - 25.06

26.06 - 16.07

17.07 - 21.08

22.08 - 10.09

11.09 - 24.09

25.09 - 31.10

Цена по студио / НАЕМ

Studio 02

2

29

35

42

53

46

35

31

Studio 02+1

2

29

35

42

53

46

35

31

3

44

51

58

70

63

51

46

Можност за доплата на Појадок во пицерија Fenix 4.5€ по лице на ден.

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација