ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Budva - Aparments Nada
Aparments Nada

Aparments NADA 4* 

Тип на Соба

Бр на лица

22.05-04.06

05.06-25.06

26.06-16.07

17.07-21.08

22.08-10.09

11.09-24.09

25.09-31.10

Цена по соба на ден НАЕМ

 

Studio

2

26

31

35

46

40

35

31

Studio

3

36

43

50

63

56

43

40

APP / 1-bdrm

3

40

46

53

66

59

46

43

APP 04+1 garden/ 1-brdm

5-Apr

48

56

65

79

72

56

52

APP 04+1/ 1-brdm

5-Apr

51

57

66

84

81

57

53

Moжност за доплата на појадок во ресторан Kralj 5€ по лице на ден.

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација