ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Budva - Aparments Ivanka
Aparments Ivanka

Vila IVANKA  

Tип на соба

Бр на лица

22.05 - 04.06

05.06 - 25.06

26.06 - 16.07

17.07 - 21.08

22.08 - 10.09

11.09 - 24.09

25.09 - 31.10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цена по соба на ден / НАЕМ

Double Room

2

29

31

42

57

46

35

31

Double Room + Extra Bed

2

29

31

42

57

46

35

31

3

44

46

54

70

57

48

46

Studio

3

46

50

56

74

59

53

50

Aparment

4

59

64

68

88

73

68

64

(1 Bed Room App)

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација