ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Budva - Aparments Nikolic
Aparments Nikolic

Vila NIKOLIC

Тип на соба

Бр на лица

22.05 - 04.06

05.06 - 25.06

26.06 - 16.07

17.07 - 21.08

22.08 - 10.09

11.09 - 24.09

25.09 - 31.10

Цена по соба на ден / НАЕМ

DBL garden

2

29

31

42

59

46

33

31

DBL

2

31

33

44

64

48

37

33

DBL+ extra bed, Garden

2

29

31

42

59

46

35

31

3

44

46

54

73

57

48

46

Studio

3

46

50

57

76

61

51

50

App 03+1 Garden 1bdrm

3

46

51

61

81

64

52

51

4

62

64

70

90

75

64

64

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација