ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Budva - Tre Canne 4+*
Tre Canne 4+*

TRE CANNE 4+*  

Тип на соба

Бр на лица

01.05 - 31.05

01.06 - 30.06 01.09 - 30.09

01.07 - 31.08

Цена по соба на ден во € на база Ноќевање со појадок

Superior One bedroom app. with Terrace SS

2 -3

 

 

 

1adl

 

141

160

238

1adl+1chd (2-12)

 

156

178

264

1adl+1chd (2-12)+inf

 

156

178

264

2adl

 

156

178

264

3adl

 

211

241

356

2adl+1 chd( 0-11.99)

 

156

178

264

One bedroom apartment with Terrace and SV

2 -3

 

 

 

1dbl+1chd (2-12)

 

145

166

242

1dbl+1chd (2-12)+inf

 

145

166

242

2adl

 

145

166

242

3adl

 

196

224

327

2adl+1 chd( 0-11.99)

 

145

166

242

One bedroom apartment with Terrace and city view

2 -3

 

 

 

1dbl+1chd (2-12)

 

129

149

220

1dbl+1chd (2-12)+inf

 

129

149

220

2adl

 

129

149

220

3adl

 

174

200

297

2adl+1 chd( 0-11.99)

 

129

149

220

Туристичка такса вклучена во цената

Доплата за HB- 15€ по лице на ден; Деца 0-5 години ГРАТИС; Деца 5-14 години 8€ по лице на ден