ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Budva - Apartments Venera
Apartments Venera

Apartments VENERA 3*

Тип на Соба

Бр на лица

22.05-04.06

05.06-25.06

26.06-16.07

17.07-21.08

22.08-10.09

11.09-24.09

25.09-31.10

Цена по соба на ден на база НАЕМ

 

DBL economy

2

24

29

33

44

35

31

24

Dbl superior

2

26

31

37

48

40

33

26

App

4

53

62

75

88

79

64

53

Доплата за Појадок 5€ по лице на ден (сет мени)

Туристичка Такса вклучена во цената!