ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Budva - Bracera 4*
Bracera 4*

BRACERA 4*

Тип на соба

Бр на лица

01.05 - 31.05 26.09 - 31.10

01.06 - 30.06 22.08 - 25.09

01.07 - 21.08

Цена по соба на ден во €

Ноќевање со појадок

DBL SS

1 - 2

 

 

 

1dbl + 1chd (2-11.99)

 

78

105

154

1dbl + 1chd (2-11.99) + inf

 

78

105

154

2 adl

 

78

105

154

1 adl

 

55

94

139

2adl + 1 chd(2-11.99)

 

106

141

208

3 adl

 

109

146

216

DBL SV

1 - 2

 

 

 

1dbl + 1chd (2-11.99)

 

87

116

165

1dbl + 1 chd (2-11.99) + inf

 

87

116

165

2 adl

 

87

116

165

1 adl

 

61

104

149

2adl + 1 chd (2-11.99)

 

117

156

223

3 adl

 

122

162

231

SUITE SV

2+2/3

 

 

 

2 adl

 

138

193

231

2adl + 1chd (2-11.99)

 

138

193

231

2adl + 2chd (2-11.99)

 

138

193

231

3adl

 

138

193

231

FAMILY APP SV

2+2/3+1/4

 

 

 

2 adl

 

150

205

242

2adl + 1 chd (2-11.99)

 

150

205

242

2adl + 2 chd (2-11.99)

 

150

205

242

3 adl

 

150

205

242

3adl + 1 chd (2-11.99)

 

150

205

242

4 adl

 

150

205

242

Доплата за вечера 10€ по лице на ден

Доплата за FB 20€ по лице на ден

Baby Cot - ГРАТИС (со претходна резервација)

Туристичка такса вклучена во цената!

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1€ = 61.80 МКД