SKI OPENING КОПАОНИК
ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
Cronwell Platamon Resort 5* - Редовен ценовник

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2022 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 20.05 ДО 09.06.2022

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

CRONWELL PLATAMON RESORT5* PLATAMONA http://cronwell.com/eng/hotels/platamon/      

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

10-Apr

25.04-19.05

20.05-13.06

14.06-04.07

05.07-25.07

26.07-01.09

02.09-15.09

16.09-29.09

Family Suite

462

497

554

612

612

497

497

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 12-15.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 12-15.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite

191

208

236

263

277

238

208

1 дете од 2-11.99 год.

23

23

23

23

23

23

23

1 дете од 12-15.99 год.

46

46

46

46

46

46

46

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 12-15.99 год.

46

46

46

46

46

46

46

Presidential Suite

519

554

612

670

670

554

554

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-15.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-15.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-15.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-15.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Side Sea View

133

150

178

206

220

180

150

1 дете од 2-11.99 год.

23

23

23

23

23

23

23

1 дете од 2-15.99 год

46

46

46

46

46

46

46

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 12-15.99 год.

46

46

46

46

46

46

46

Suite

225

243

270

298

312

273

243

1 дете од 2-11.99 год.

23

23

23

23

23

23

23

1 дете од 12-15.99 год.

46

46

46

46

46

46

46

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 12-15.99 год.

46

23

23

23

23

23

23

Villa Maisonette

283

300

328

356

370

330

300

1 дете од 2-11.99 год.

23

23

23

23

23

23

23

1 дете од 2-15.99 год.

46

46

46

46

46

46

46

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 12-15.99 год.

46

23

23

23

23

23

23

Минимум престој

3

3

5

5

5

3

3

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:СПА центар, конференциска сала, паркинг,ресторан,таверна,детско игралиште,бар на плажа,анимација,мини клуб,

2 отворени и еден затворен базен, воден парк

Соби: клима, САТ ТВ,фрижидер,фен,сеф

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД