Corfu - Major Capo di Corfu 5*
Major Capo di Corfu 5*

MAYOR CAPO DI CORFU 5* AG.PETROS CORFU

www.mayorcapodicorfu.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2023 15% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

10/1/2002

23.04-19.05

20.05-02.06

03.06-23.06

24.06-21.07

22.07-25.08

16.10-31.10

02.10-15.10

18.09-01.10

26.08-17.09

Superior Room

77,00 €

118,00 €

152,00 €

196,00 €

215,00 €

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Maisonette

108,00 €

156,00 €

192,00 €

223,00 €

258,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Family Suite

149,00 €

194,00 €

242,00 €

274,00 €

308,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

30%

30%

30%

30%

30%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

Superior Room

123,00 €

164,00 €

197,00 €

242,00 €

260,00 €

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Maisonette

154,00 €

202,00 €

238,00 €

269,00 €

303,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Family Suite

195,00 €

240,00 €

288,00 €

320,00 €

355,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

30%

30%

30%

30%

30%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин. престој

5

7

7

7

7

Stayover Tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-14 days before check-in 100% of total amount