ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Sithonia - Lily Ann boutique 3* - Nikiti
Lily Ann boutique 3* - Nikiti

ACROTEL LILY ANN BOUTIQUE    Akti Elias

www.acrotel.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.05 ДО 23.06.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.06 ДО 16.10.2023

ЗА РЕЗЕРВЦИЈА ДО 30.04.2023 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

1/2/2004

13.05.23

10.06.23

22.07.23

27.08.23

17.09.23

09.06.23

21.07.23

26.08.23

16.09.23

16.10.23

SUPERIOR ROOM GARDEN VIEW

2 ADL

140,00 €

188,00 €

260,00 €

188,00 €

140,00 €

1 ADL

140,00 €

188,00 €

260,00 €

188,00 €

140,00 €

3 ADL

190,00 €

254,00 €

352,00 €

254,00 €

190,00 €

1 ADL + 1 CHD (2-11.99)

140,00 €

188,00 €

260,00 €

188,00 €

140,00 €

1 ADL + 2 CHD (2-11.99)

140,00 €

188,00 €

260,00 €

188,00 €

140,00 €

2 ADL + 1 CHD (2-11.99)

140,00 €

188,00 €

260,00 €

188,00 €

140,00 €

2 ADL + 2 CHD (2-11.99)

175,00 €

235,00 €

326,00 €

235,00 €

175,00 €

3 ADL + 1 CHD (2-11.99)

190,00 €

254,00 €

352,00 €

254,00 €

190,00 €

SUPERIOR ROOM SEA VIEW

2 ADL

154,00 €

211,00 €

267,00 €

211,00 €

154,00 €

1 ADL

154,00 €

211,00 €

267,00 €

211,00 €

154,00 €

3 ADL

208,00 €

284,00 €

361,00 €

284,00 €

208,00 €

1 ADL + 1 CHD (2-11.99)

154,00 €

211,00 €

267,00 €

211,00 €

154,00 €

1 ADL + 2 CHD (2-11.99)

154,00 €

211,00 €

267,00 €

211,00 €

154,00 €

2 ADL + 1 CHD (2-11.99)

154,00 €

211,00 €

267,00 €

211,00 €

154,00 €

2 ADL + 2 CHD (2-11.99)

192,00 €

263,00 €

334,00 €

263,00 €

192,00 €

3 ADL + 1 CHD (2-11.99)

208,00 €

284,00 €

361,00 €

284,00 €

208,00 €

Минимум престој

3

5

5

5

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден,се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 13.05 ДО 23.06.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.06 ДО 16.10.2023

ЗА РЕЗЕРВЦИЈА ДО 30.04.2023 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ