ЛЕТО 2019 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2019 - БАЛИ
ЛЕТО 2019 - АЛБАНИЈА
СИЦИЛИЈА 2019
Бугарија - Interhotel 4* - Sandanski
Interhotel 4* - Sandanski

ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ

3  НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА

1/2  соба стандард

355,50€

1/1  соба стандард

252,50€

1/2  соба лукс

387,50€

1/1  соба лукс

272,50€

Студио Стандард - 2 возрасни

514,00€

Апартман Лукс – 2  возрасни

567,50€

Фамилијарен апартман – 2 возрасни

737,00€

Дете  12.99г-15.99г. на дополнително легло во соба, студио или апартман

146,00€

возрасен на дополнително легло во студио или апартман

146,00€

Услови за деца:

дете от 0 до 3,99 год.

БЕЗПЛАТНО

дете от 4 до 11,99 год. на редовно легло  во соба

121,00€

дете от 4 до 11,99 год. на дополнително легло  во соба

79,50€

дете от 4 до 11,99 год. на дополнително легло  во студио или апартман

36,50€

Цените се за соба /студио/апартман и вклучуваат:

Ноќевање, појадок и вечера,користење на сауна,парна бања,фитнес,затворен и отворен минерален базен,интернет,детски кат,сеф на рецепција.

 

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ-4*-ВЕЛИГДЕН

ПЕРИОД 26.04-29.04.2019

ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ

4  НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК

1/2  соба стандард

374,50€

1/1  соба стандард

286,50€

1/2  соба лукс

417,50€

1/1  соба лукс

313,50€

Студио Стандард - 2 возрасни

585,50€

Апартман Лукс – 2  возрасни

657,50€

Фамилијарен апартман – 2 возрасни

883,00€

Дете  12.99г-15.99г. на дополнително легло во соба, студио или апартман

145,00€

Возрасен на дополнително легло во студио или апартман

145,00€

Услови за деца:

дете от 0 до 3,99 год.

БЕЗПЛАТНО

дете от 4 до 11,99 год. на редовно легло  во соба

124,50€

дете от 4 до 11,99 год. на дополнително легло  во соба

62,00€

дете от 4 до 11,99 год. на дополнително легло  во студио или апартман

12,00€

Цените се за соба /студио/апартман и вклучуваат:

ноќевање со појадок,користење на сауна,парна бања,затворен и отворен минерален базен,интернет,детски кат,сеф на рецепција

 

ИНТЕРХОТЕЛ-САНДАНСКИ 4*-ВЕЛИГДЕН

ПЕРИОД 26.04-29.04.2019

ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ

 

4  НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА

1/2  соба стандард

449,50€

1/1  соба стандард

319,00€

1/2  соба лукс

488,00€

1/1  соба лукс

345,50€

Студио Стандард - 2 возрасни

650,00€

Апартман Лукс – 2  возрасни

718,00€

Фамилијарен апартман – 2 возрасни

933,00€

Дете  12.99г-15.99г. на дополнително легло во соба, студио или апартман

183,50€

возрасен на дополнително легло во студио или апартман

183,50€

Услови за деца:

дете от 0 до 3,99 год.

БЕЗПЛАТНО

дете от 4 до 11,99 год. на редовно легло  во соба

154,00€

дете от 4 до 11,99 год. на дополнително легло  во соба

98,50€

дете от 4 до 11,99 год. на дополнително легло  во студио или апартман

45,00€

Цените се за соба /студио/апартман и вклучуваат:

ноќевање со појадок и вечера,користење на сауна,парна бања,затворен и отворен минерален базен,интернет,детски кат,сеф на рецепција.