ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
Kassandra - Neikos Mediterraneo 3* - Hanioti
Neikos Mediterraneo 3* - Hanioti

NEIKOS MEDITERRANEO 3* HANIOTI

www.neikosmed.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈАДО 20.04.2022 15% ПОПУСТ

УПЛАТА 30% ВЕДНАШ И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА-НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

4-Oct

28.04-19.05

20.05-09.06

10.06-23.06

24.06-14.07

15.07-26.08

24.09-08.10

10.09-23.09

27.08-09.09

COMFORT ROOM

2 Adults

84,00 €

95,00 €

114,00 €

149,00 €

183,00 €

STANDARD ROOM

2 Adults

76,00 €

86,00 €

103,00 €

133,00 €

165,00 €

PREMIUM SUITE

2 Adults

100,00 €

111,00 €

132,00 €

172,00 €

213,00 €

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

DELUXE SUITE

2 Adults

115,00 €

124,00 €

148,00 €

193,00 €

232,00 €

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

DUPLEX SUITE

2 Adults

121,00 €

131,00 €

156,00 €

203,00 €

243,00 €

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин.престој

3

3

3

3

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 30% of total amount