ЛЕТО 2020 - ГРЦИЈА
Sunny Beach - Aquamarine 4*
Aquamarine 4*

early booking попусти

25% за резервации до 31.12

 

20% за резервации до 31.01

 

15% за резервации до 29.02

 

10% за резервации до 30.04

цените се дадени по соба на ноќ, услуга All Inclusive

цените се изразени во евра, плаќање во денари по курс 1 еур = 62 мкд

http://www.aquamarine.bg/

CH = ДЕТЕ 3 -12,99

AQUAMARINE 4*

23.05-09.06
07.09-30.09

10.06-25.06

26.06-10.07
21.08-06.09

11.07-20.08

DBL STANDART / AI

27,25 €

39,24 €

45,78 €

52,32 €

SGL

40,88 €

62,78 €

82,40 €

94,18 €

1AD+1CH

40,88 €

62,78 €

82,40 €

94,18 €

1AD+2CH

54,50 €

78,48 €

91,56 €

104,64 €

1AD+3CH

54,50 €

78,48 €

91,56 €

104,64 €

2AD

54,50 €

78,48 €

91,56 €

104,64 €

2AD+1CH

54,50 €

78,48 €

91,56 €

104,64 €

2AD+2CH

54,50 €

78,48 €

91,56 €

104,64 €

3AD

83,17 €

119,76 €

139,72 €

159,68 €